AntumID Platform

Vermijd Nepprofielen en zo ook online fraude op uw website !

61% van alle Belgen heeft wel eens iets online gekocht. De weg naar het internet wordt steeds sneller gevonden. Om te kopen, om te verkopen of om te ontmoeten. Onderzoek wijst ook uit dat 1/3de van de surfers enorm bezorgd is over veiligheid. Terecht, want het aantal online misdrijven en fraudezaken vertoont een snel stijgende lijn.

Oplichters zijn vaak geen bedrijven, maar individuen. Mensen die bewust een nepprofiel aanmaken. Mensen die misbruik maken van goed vertrouwen. Mensen die de achterdeur vinden van betrouwbare webshops, zoekertjes- en datingsites, enz…. Nepprofielen: een plaag voor kwalitatieve sites én de hel voor uw gebruikers die ermee worden geconfronteerd

Met AntumID vermijdt u nepprofielen op uw website!
Via ons platform kan iedere Belgische burger op basis van zijn of haar eID SNEL en GRATIS een online account aanmaken. Een persoonlijke account om zich kenbaar te maken als betrouwbare gebruiker. En zo in contact te komen met andere betrouwbare gebruikers.

Elke dag nog ontdekken we nieuwe voordelen om AntumID binnen uw website te implementeren. De voornaamste is wellicht dat u uw surfers het signaal geeft dat online fraude niet kan. Daarnaast heeft u zelf een middel om vast te stellen of uw bezoekers voldoen aan bepaalde voorwaarden. U vermijdt nepprofielen binnen uw website. Dit schept vertrouwen, voor uzelf en uw surfers.

Online fraude bestrijden. We doen het samen. We doen het nu!

GDPR – mei 2018 !

Voorkom boetes tot 4% van uw globale jaaromzet door de privacy van uw klanten en medewerkers te beschermen! Boetes kunnen oplopen tot 20.000.000 Euro !

Ondernemingen en organisaties die persoonlijke gegevens van burgers van de Europese Unie verwerken, moeten kunnen aantonen dat ze al de mogelijke technische en organisatorische maatregelen genomen hebben om deze data te beschermen.

Het AntumID platform biedt ook hiervoor een unieke oplossing. U concentreert zich op uw business terwijl Antum waakt over de privacy. Zo bent u snel 100% gerust. Wacht niet tot mei 2018, stel je vandaag al in regel !

AntumID Platform !


eID gebruikers

Elke AntumID werd gevalideerd door het eID.

Web services op maat

Web services zijn op maat van onze klanten.

Privacy beschermen

Alle services zijn speciaal ontwikkeld om de privacy van AntumID gebruikers te beschermen.

Privacy schending niet mogelijk

Alle AntumID web services zorgen er voor dat er geen privacy schendingen kunnen optreden, conform de wetgeving.

Multi platform

Al onze web services zijn op basis van het SSL SOAP protocol en kan op vrijwel ieder platform gebruikt worden, geen rechtstreekse eID integratie nodig.

Snel en eenvoudig

Alle web services zijn snel te integreren in bestaande websites en/of diensten. Zowel desktop applicaties en Apps kunnen deze diensten gebruiken.Contacteer ons

Alvast bedankt voor uw interesse, vul het onderstaande formulier in of mail ons via .

  Javascript is uitgeschakeld, om het formulier te gebruiken moet javascript actief zijn.